Om oss

Interbuild - en hållbar verksamhet


Vi är en grupp företag med svenska rötter som sedan 1995 är engagerade i design, utveckling, inköp och försäljning av massiva trämöbler över hela världen.

Vårt stora intresse för hem, renovering och inredning har under många år har gjort oss till en världsledande leverantör av bänkskivor, massiva trägolv, utemöbler och balkongmöbler i akacia, allt med högsta finish och fokus på detaljer. Hållbarhet är en förutsättning i allt vi gör och är något vi tar på fullaste allvar. Allt från hur träden planteras, till produktion till att våra kunder skall kunna använda produkterna under lång tid.

Vårt unika sortiment produceras i av oss, utvalda och säkrade fabriker. Vår ständiga närvaro i produktion garanterar hög kvalitet och finish. Allt i massivt trä och från odlade plantager certifierade av FSC (Forest Stewardship Council) som är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Vi är ISO 9001, ISO 14001 och SA 8000 certifierade.

Interbuild är också medlemmar i SEDEX International som är ett system för att följa upp att våra underleverantörer och att vi själva lever upp mot internationellt ställda krav vad gäller arbetstagares rättigheter, hälsa och säkerhet, miljö samt affärsetik.

I Sverige marknadsför vi vårt unika Massiva trägolv i Akacia, MEGAPLANK och våra egen-designade Balkong & Trädgårdsmöbler direkt till dig som konsument samt till återförsäljarledet.
 
Jan Rudhede
+46768979767
jan.rudhede@interbuild.se